Kietel.nl Vriendschap Liefde Romantiek Erotiek

Vriendschap
Vriendschap Vriendschappelijke relaties
Liefde
Liefde Liefdesrelaties
Romantiek
Romantiek Romantische relaties
Erotiek
Erotiek Erotische relaties

Erotiek op Kietel.nlSeksverhalen

Unieke en fantasie prikkelende verhalen over seksuele ervaringen

Lees herinneringen over seksuele avonturen en spannende gebeurtenissen uit het leven gegrepen van onze bezoekers. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je je verplaats in de positie van de schrijver. Stel je voor dat jij het mee maakt, maar jij kan het ook meemaken!


Home > Erotiek > Seksverhalen


Online fun

Winkels

 

 

Amateur - voor het eerst intiem

Seksverhalen Amateur in Hoodie SweaterTerwijl ik in bed lag, ging mijn hart tekeer van opwinding en verwachting. Vanavond zou ik voor het eerst intiem zijn met een amateurmeisje. Ik kon mijn geluk niet op toen ik haar eerder die avond in de bar ontmoette. Ze was de perfecte combinatie van delicaat en mysterieus, met haar lange donkere haar en grote bruine ogen. Terwijl we praatten en flirtten, kon ik het niet helpen me voor te stellen hoe het zou zijn om haar in mijn armen te hebben en elke centimeter van haar lichaam te verkennen.

Lees het hele verhaal - amateur voor het eerst intiem

Kijk hier seksfilms met amateurs

 

Boeken te laat ingeleverd bij de bibliotheek

Seksverhalen Bibliothecaresse boeken te laat ingeleverdDe bibliotheek was akelig stil, zelfs voor een donderdagmiddag. Het enige geluid was het zachte gezoem van de tl-lampen die een klinische gloed over de rijen stoffige boeken wierpen. Ik keek op mijn horloge en besefte dat ik mijn boeken veel te laat had teruggebracht. Ik was zo verdiept in de muffe pagina's dat ik de tijd helemaal vergeten was. Terwijl ik op weg ging naar de balie van de bibliothecaris, ging mijn hart tekeer van verwachting en angst. Ik vroeg me af welke straf me te wachten stond.

Lees het hele verhaal - Boeken te laat ingeleverd bij de bibliotheek

Kijk hier seksfilms met studenten

 

 

Chat met webcam babes

Blond, donker, dik, dun, jong of oud, ze zijn er allemaal en ze zitten te wachten op jou. Kies de webcam babe van jouw keuze om lekker mee te chatten.

 
   
 
Mail tips of suggesties naar info [at] kietel.nl