Kietel.nl Vriendschap Liefde Romantiek Erotiek

Vriendschap
Vriendschap Vriendschappelijke relaties
Liefde
Liefde Liefdesrelaties
Romantiek
Romantiek Romantische relaties
Erotiek
Erotiek Erotische relaties

Erotiek op Kietel.nlSexalfabet met uitleg sextermen

Seksbegrippen en sekstermen, definities

Zoek in het seksalfabet naar de uitleg van verschillende sextermen en seksbegrippen die onbekend voor je zijn. Bekijk samenhangende sex termen en lees de verschillende definities en achtergronden bij diverse sexbegrippen. Ontdek sex aan de hand van verschillende termen en begrippen om zo beter te kunnen genieten van de seks met je partner.

Home > Erotiek > Sexalfabet

Online fun

Winkels

 

De A is van ...

Anale speeltjes - Allerlei sexy speeltjes die gebruikt worden tijdens het liefdesspel zoals butt plugs, anale kralen of anale kogels.

Winkels met anale speeltjes

 

De B is van ...

Body Jewels - Een verzamelnaam voor allerlei kleine sieraden die letterlijk aan je body, je lijf vastzitten. Denk hierbij aan kleine (tepel)klemmen, kettinkjes, glitter tattoos of tepelhangers.

Winkels met body jewels

Bondage - Mainstream geworden door het boek en de film van 50 Tinten Grijs. Onderdeel van de Sado-Machochistische sekscultuur, waarbij een van de partners op verschillende manieren geboeid kan worden tijdens de seks.

Winkels met bondage artikelen

 

De C is van ...

Cosmetica - Iedere vrouw wil er natuurlijk graag mooi en leuk uitzien. Soms gaat dat van nature, soms moet moeder natuur een beetje geholpen worden. Dat kan met allerlei mooie cosmetica om er mooi en erotisch uit te zien.

Winkels met cosmetica

 

De D is van ...

Dildo - Namaakpenis. In tegenstelling tot een vibrator, beweegt een dildo niet uit zichzelf.

Winkels met dildo's

DVD - Er is een enorme hoeveelheid mooi erotisch materiaal beschikbaar op DVD. Niet voor niets heeft de erotiekindustrie mede zorg gedragen voor de doorbraak van het DVD-formaat.

Winkels met erotische dvd's

 

De E is van ...

Erotische spelletjes - Iedereen kent wel monopoly of risk, maar er zijn ook spelletjes die je niet zomaar met iedereen wilt spelen...

Winkels met erotische spelletjes

 

De F is van ...

 

De G is van ...

Glijmiddel - Onmisbaar tijdens een lekkere vrijpartij, want dat voorkomt onnodige irritatie en wrijving.

Winkels met glijmiddelen

 

De H is van ...

Hen's night - Ook wel vrijgezellen of vrijgezellinnenfeest genoemd. Afhankelijk van de vriendengroep wordt zo'n avond in meer of mindere mate gevuld met wat leuke erotische spelletjes en cadeautjes voor de toekomstige bruid of bruidegom.

Winkels met vrijgezellenfeest artikelen

 

De I is van ...

I rub my duckie - Een leuk erotisch speelgoed artikel wat je online kunt kopen. Geinige geile gele eendjes van I rub my Duckie

 

De J is van ...

 

De K is van ...

 

De L is van ...

Lingerie - Sexy en zachte stoffen die nauw om je lichaam sluiten laten je voelen dat je op en top vrouw bent. Mooi en erotisch.

Winkels met lingerie

 

De M is van ...

Masturbator - 'Tool' / Toy waarmee mannen kunnen masturberen. In de meest simpele vorm tot de meest realistische vorm benaderen ze het effect van een echte vagina. Masturbators worden ook wel kunstvagina's genoemd.

Winkels met masturbators

Mode - Voordat je uberhaupt iemand in bed krijgt, moet je er natuurlijk wel een beetje sexy bijlopen zodat je iemand aan de haak kunt slaan. Een beetje stoere vent of sexy meid heeft dan ook wat leuke kleding in de kast hangen.

Winkels met sexy mode

 
 

De N is van ...

 

De O is van ...

Opblaaspoppen - Van kunststof, plastic en tegenwoordig levensechte silliconen nagemaakte vrouwen, om mannen gezelschap te houden.

Winkels met opblaaspoppen

 

De P is van ...

Penisring - Ook wel cockring genoemd in het Engels, is het een meestal kunststof ring (maar ze zijn er ook in metaal), die om de penis geschoven wordt. Doordat het bloed minder snel terugstroomt vanuit de penis, blijft deze langer stijf

Winkels met penisringen

Pruiken - Soms over the top, soms heel levensecht, maar zeker te gebruiken om even in de rol van iemand anders te kruipen om je seksleven een andere dimensie te geven.

Winkels met pruiken

 

De Q is van ...

 

De R is van ...

 

De S is van ...

Schoenen - Sexy schoenen wel te verstaan, niet van die slome slofjes. High heels, stiletto's, pumps, leren laarzen en latex schoenen die de draagster meteen een andere uitstraling geven.

Winkels met sexy schoenen

Stimulatiemiddelen - Verzamelnaam voor allerlei drankjes, snoepjes, smeerseltjes die de erectie van de man bevorderen of het orgasme van de vrouw.

Winkels met stimulatie middelen & aphrodisiacs

 

De T is van ...

Tarzan - Naam van de populairste vibrator ter wereld.

Winkels met Tarzan vibrators

 

De U is van ...

 

De V is van ...

 

De W is van ...

 

De X is van ...

 

De Y is van ...

Verrassingsboxen - Dat kan natuurlijk niet uitgelegd worden, het woord spreekt voor zich...

Winkels met verrassingsboxen

Vibrators - Apparaat dat door trilling en beweging van de vrouw bedoeld is om prikkeling van de clitoris te bewerkstelligen.

Winkels met verrassingsboxen

Voorbindpenis - Namaakpenis die voorgebonden kan worden door middel van een riem, zodat vrouwen ook eens kunnen voelen hoe het is om een man te zijn.

Winkels met voorbindpenissen

 

De Z is van ...

 
 
Mail tips of suggesties naar info [at] kietel.nl