Kietel.nl Vriendschap Liefde Romantiek Erotiek

Vriendschap
Vriendschap Vriendschappelijke relaties
Liefde
Liefde Liefdesrelaties
Romantiek
Romantiek Romantische relaties
Erotiek
Erotiek Erotische relaties

Erotiek op Kietel.nlBoeken te laat ingeleverd bij de bibliotheek

Erotisch verhaal over het te laat inleveren van mijn studieboeken bij de bieb


Home > Erotiek > Seksverhalen > Boeken te laat ingeleverd bij de bibliotheek


Online fun

Winkels

 

 

Boeken te laat ingeleverd bij de bibliotheek

Seksverhalen Bibliothecaresse boeken te laat ingeleverdDe bibliotheek was akelig stil, zelfs voor een donderdagmiddag. Het enige geluid was het zachte gezoem van de tl-lampen die een klinische gloed over de rijen stoffige boeken wierpen. Ik keek op mijn horloge en besefte dat ik mijn boeken veel te laat had teruggebracht. Ik was zo verdiept in de muffe pagina's dat ik de tijd helemaal vergeten was. Terwijl ik op weg ging naar de balie van de bibliothecaris, ging mijn hart tekeer van verwachting en angst. Ik vroeg me af welke straf me te wachten stond.

Toen ik de balie naderde, keek de bibliothecaresse, mevrouw Jenkins, met een strenge blik op van haar werk. "Ah, Mr. Smith. Ik begon me al af te vragen of je ooit nog zou komen opdagen." Haar stem was koel en professioneel, maar er was een onmiskenbare glans in haar ogen. Ik voelde een blos in mijn nek. "Heel goed," ging ze verder. "Je hebt je boeken voor de derde keer deze maand te laat ingeleverd. Dat is zeker reden voor disciplinaire maatregelen."

Ze stond op van haar stoel en leidde me door een schemerige gang, langs de stapels en door een stel houten deuren. De lucht werd warmer en uitnodigender naarmate we ons dieper in het geheime hart van de bibliotheek waagden. "Hier binnen," zei ze, terwijl ze een deur opende naar een gezellig kantoor. De muren waren bekleed met in leer gebonden boeken en in de hoek stond een pluche fauteuil met fluwelen kussens die uitnodigden. "Hier behandelen we zulke zaken."

Toen ik naar binnen stapte, sloot ze de deur achter ons en sloot ons samen in. Haar bewegingen waren weloverwogen en zelfverzekerd, als een kat die met zijn prooi speelt. Ze liep naar de leunstoel en gebaarde me te gaan zitten. Mijn hart begon te bonzen van nieuwe opwinding.

Mevrouw Jenkins glimlachte, haar ogen fonkelden ondeugend. "Nu dan, Mr. Smith. Ik denk dat het tijd is om je straf te bespreken." Ze liep om de stoel heen, haar heupen verleidelijk wiegend. "Ik zou je een paar extra klusjes in de bibliotheek kunnen geven... of misschien een week schorsing." Ze pauzeerde, leunde dicht tegen me aan, haar adem warm tegen mijn oor. "Of..."

Haar hand ging langs mijn dij omhoog, onder mijn broek, en streek tegen mijn opgewonden vlees. Ik hijgde, niet gelovend wat er gebeurde. Ze grinnikte zachtjes en ging door met haar plagerige aanrakingen. "Of..." fluisterde ze, haar stem hees van verlangen, "Ik kan je geven wat je echt wilt."

Terwijl ze sprak, schoof ze nog dichterbij, tot onze lichamen tegen elkaar gedrukt waren. Ik kon de warmte van haar voelen en verlangde naar meer. Ik kon haar parfum ruiken, zoet en bedwelmend, en ik wilde het proeven op mijn tong. Ze leunde verder voorover, haar lippen slechts centimeters van de mijne verwijderd, en fluisterde: "Wat denkt u dat ik moet doen, meneer Smith?"

Ik kon niet spreken; de woorden leken in mijn keel te blijven steken. Het enige wat ik kon doen was verwoed knikken, haar aansporend om door te gaan. Ze glimlachte, terwijl haar ogen de mijne nooit verlieten, en toen bewoog haar hand van mijn dij omhoog naar mijn shirt en over mijn borst, waarbij ze mijn borst door mijn shirt heen aanraakte. Ik snakte naar adem bij het contact en ze glimlachte breder.

"Oh, dat vind je lekker, hè?" spinde ze, terwijl haar duim tegen mijn harder wordende tepel streek. Ik boog in haar aanraking, niet in staat om de sensaties die door mijn lichaam gierden te weerstaan. Ze leunde verder voorover en hun lippen ontmoetten elkaar uiteindelijk in een hongerige kus. Haar tong danste met de mijne en ik voelde de warmte van haar lichaam tegen het mijne drukken.

Haar hand ging verder, gleed onder mijn shirt en knoopte mijn broek los, haar vingers streken tegen mijn erectie. Ik kreunde in haar mond, niet in staat om het genot dat door me heen gierde te bedwingen. Ze verbrak de kus, haar hete adem tegen mijn oor terwijl ze fluisterde: "U bent zo hard voor me, meneer Smith. Ik kan voelen hoe graag je dit wilt."

Ze duwde me zachtjes terug en haar lippen trokken langs mijn nek naar mijn borst, waar ze begon te sabbelen en te zuigen. Ik kromde mijn rug en kreunde luid terwijl ze doorging met haar aanval op mijn zintuigen. Ze knoopte mijn broek los en schoof hem langs mijn heupen naar beneden, waardoor mijn pijnlijke erectie zichtbaar werd. Ze likte hongerig haar lippen af voordat ze me in haar hand nam en hem langzaam, vakkundig streelde.

"Mmm, je bent zo groot en hard," mompelde ze, haar stem dik van verlangen. Haar andere hand reikte omhoog om mijn borst weer te omhelzen en masseerde hem ruw door mijn shirt. Ik voelde de hitte tussen mijn benen toenemen, de behoefte aan bevrijding werd met de seconde dringender.

Ze leunde voorover en nam me in haar mond. Ik schreeuwde het uit en kromde mijn rug toen ze op me begon te zuigen, haar tong rond mijn topje draaiend. Haar andere hand speelde met mijn borst, kneep en kneep erin tot ik dacht dat ik de controle zou verliezen. Ik voelde het bekende trekkende gevoel zich diep in me opbouwen, de druk werd ondraaglijk.

Sexverhalen straf te laat ingeleverde boeken bij bibliotheekHaar rok werd omhoog geschoven, waardoor haar kanten zwarte ondergoed zichtbaar werd. Ze moet mijn nieuwsgierigheid gevoeld hebben, want ze tilde één been op, waardoor ik een glimp kon opvangen van haar blote, gladde dij. Ik strekte mijn hand uit, raakte haar zachte huid aan en voelde de warmte die ze uitstraalde. Ze kreunde in mijn oor, haar lichaam gespannen terwijl ze haar eigen hoogtepunt naderde.

Haar zuigen werd dringender, haar tong draaide sneller om me heen. Ik voelde het vertrouwde trekkende gevoel sterker worden, zich in me opbouwen. Mijn heupen schokten onwillekeurig en drukten dieper in haar warme mond. Ze liet mijn borst even los om haar hand om mijn heup te leggen en me in bedwang te houden terwijl mijn genot me verteerde.
Haar andere hand gleed tussen haar benen en ik voelde haar nattigheid tegen mijn handpalm. Ze was zo opgewonden, zo klaar voor bevrijding. Ik raakte haar eerst zachtjes aan, cirkelde rond haar gezwollen clitoris, voordat ik haar steviger ging strelen. Haar lichaam boog van de tafel, haar rug krommend terwijl ze het uitschreeuwde in extase. Haar binnenwanden grepen mijn vingers vast, mijn hand melkend terwijl haar climax in golven over haar heen spoelde.

Ze liet mijn erectie los met een natte plop en zakte in elkaar op de tafel, happend naar lucht. Ik strekte mijn hand uit en streelde zachtjes haar wang, terwijl ik de hitte van haar huid voelde. Haar borstkas rees en daalde snel, haar adem kwam in oppervlakkige zuchtjes. Ik leunde voorover, kuste haar zachtjes op haar lippen en proefde haar zoete smaak op mijn tong.

Ze glimlachte naar me, haar ogen nog steeds glazig van verlangen. "Dat was... intens," fluisterde ze, haar stem nog steeds dik van opwinding. Ik glimlachte terug, niet in staat om de voldoening in mijn eigen stem te verbergen.

Ik leunde voorover en kuste haar zachtjes op haar voorhoofd voordat ik mezelf overeind trok en van de tafel wegging. Ik trok mijn kleren recht en nam even de tijd om op adem te komen. Ze keek naar me met die bedekte ogen, een speelse grijns trok aan haar mondhoeken.

"Nou," zei ik, terwijl ik mijn keel schraapte, "ik moet waarschijnlijk terug naar mijn huiswerk." Vanaf die dag bracht ik mijn boeken nooit meer op tijd terug.

Kijk hier seksfilms met studenten

 
   
 
Mail tips of suggesties naar info [at] kietel.nl