Kietel.nl Vriendschap Liefde Romantiek Erotiek

Vriendschap
Vriendschap Vriendschappelijke relaties
Liefde
Liefde Liefdesrelaties
Romantiek
Romantiek Romantische relaties
Erotiek
Erotiek Erotische relaties

Erotiek op Kietel.nlSeksverhalen

Unieke en fantasie prikkelende verhalen over seksuele ervaringen


Home > Erotiek > Seksverhalen > Amateurs


Online fun

Winkels

 

 

Amateur - voor het eerst intiem

Seksverhalen Amateur in Hoodie SweaterTerwijl ik in bed lag, ging mijn hart tekeer van opwinding en verwachting. Vanavond zou ik voor het eerst intiem zijn met een amateurmeisje. Ik kon mijn geluk niet op toen ik haar eerder die avond in de bar ontmoette. Ze was de perfecte combinatie van delicaat en mysterieus, met haar lange donkere haar en grote bruine ogen. Terwijl we praatten en flirtten, kon ik het niet helpen me voor te stellen hoe het zou zijn om haar in mijn armen te hebben en elke centimeter van haar lichaam te verkennen.

Toen we mijn kamer binnengingen, was er een nerveuze energie tussen ons. We wisten allebei wat er ging gebeuren, maar we waren allebei een beetje onzeker over hoe te beginnen. Met een speelse glimlach op haar gezicht vroeg ze of ik muziek had om in de stemming te komen. Ik zocht snel iets op mijn telefoon en al snel was de kamer gevuld met zachte melodieën. Toen ik me omdraaide om naar haar te kijken, zag ik iets wat me de adem benam. Ze had haar jurk al uitgedaan en stond daar in alleen haar beha en slipje, haar lichaam glinsterend in het zachte licht.

Zonder enige aarzeling trok ik haar dicht tegen me aan en begon haar hartstochtelijk te zoenen. Het was alsof onze lichamen in elkaar smolten terwijl de intensiteit met de seconde toenam. Terwijl onze kleren op de grond vielen, kon ik niet anders dan haar rondingen bewonderen en de manier waarop ze haar lichaam tegen het mijne bewoog. Het was alsof we twee puzzelstukjes waren die perfect in elkaar pasten.

Toen onze lichamen zich met elkaar verstrengelden, kon ik zien dat ze een amateur was, maar haar gretigheid en bereidheid om nieuwe dingen te ontdekken en uit te proberen maakten de opwinding alleen maar groter. Ik leidde haar met zachte hand en liet haar zien welke sensaties en pleziertjes ze kon ervaren. Met elke aanraking werd haar gekreun luider en dringender, waardoor ik gek werd van verlangen.

Toen we het hoogtepunt van genot bereikten, waren onze lichamen perfect gesynchroniseerd en bewogen ze als één. Het was een moment dat ik nooit zal vergeten. Elke streling, elke kus, elk geluid dat ze maakte stond in mijn geheugen gegrift. En terwijl we daar lagen, verstrengeld in de lakens en op adem komend, kon ik niet anders dan een diep gevoel van voldoening en vervulling voelen.

Voor een amateur had ze een rauw en natuurlijk vermogen om contact te maken en intiem te zijn, wat de ervaring voor ons beiden onvergetelijk maakte. Terwijl we daar in elkaars armen lagen, wist ik dat dit nog maar het begin was van een wilde en gepassioneerde reis. En ik kon niet wachten om te zien waar het ons zou brengen.

Kijk hier seksfilms met amateurs

 
   
 
Mail tips of suggesties naar info [at] kietel.nl