Kietel.nl Vriendschap Liefde Romantiek Erotiek

Vriendschap
Vriendschap Vriendschappelijke relaties
Liefde
Liefde Liefdesrelaties
Romantiek
Romantiek Romantische relaties
Erotiek
Erotiek Erotische relaties

Romantiek op Kietel.nlRomantiek

Romantische tips voor de ware romanticus

Informatie over romantische hotels, uitjes en alles voor een romantisch avondje of weekend

Bij Kietel.nl betreed je een wereld vol liefde, romantiek en spannende erotiek. Alles wat je maar kunt bedenken om je fantasie te stimuleren voor een spannende relatie met je vriend of vriendin. De beste online winkels, de lekkerste DVD's, de goedkoopste aanbiedingen en spetterende meiden en lekkere hunks.


Home > Romantiek

Romantiek

 

Romantisch dineren

Wat is er nou romantischer dan lekker uit eten gaan met je vriend of vriendin, of beginnende relatie? Boek online een plekje bij je favoriete restaurant via Couverts.nl en beleef een romantisch avondje uit.

 

Boeketten met cadeautjes

Wat is er romantischer dan een mooie bos bloemen, al dan niet gecombineerd met een leuke knuffel, lekker snoepje of ander mooi cadeautje.

Verras je geliefde met leuke verse bloemen, die hem of haar nog weken zullen herinneren aan je lieve romantische gebaar.

 

Knuffels

Knuffels Vriendschap SteunRomantische knuffeldiertjes als cadeautje voor je vriend of vriendin geven een blijvende herinnering. Misschien heeft hij of zij wel een lievelingsdier of mooie herinneringen aan een huisdier, waardoor je met een pluche knuffel indruk kunt maken.

 

Gesprek aanknopen

Heb je moeite om een gesprek aan te knopen, of om op een date de juiste dingen te vragen of onderwerpen aan te snijden? Maak gebruik van handige hulpmiddelen zoals The Datingcards

 

 

 

Romantische komedies

Koning en koningin van de romantische komedies zijn toch wel Hugh Grant en Julia Roberts.

Hugh Grant staat bekend om rollen in films als Notting Hill waarin hij op zoek is naar de liefde, maar ook in een film als Bridget Jones' diary waar hij de anti-held speelt, heeft hij toch een hele leuke rol te pakken.

Julia Roberts is wereldberoemd geworden met haar rol in Pretty Woman, maar heeft daarna ook nog vele leuke filmrollen vertolkt in het 'RomCom' genre.

Je kunt romantische films streamen naar je tv of laptop voor een gezellig avondje thuis.

Je kunt ook een DVD of Blu-ray kopen met je favoriete komedies voor je verzameling.

 

Wist je dat...?

Je trouwring wordt aan je linker ringvinger gedragen, omdat de Egyptenaren geloofden dat er vanaf die vinger een ader recht naar het hart loopt

Mannen kunnen geen onderscheid maken tussen verschillende tinten rood, zoals bordeauxrood en kardinaalrood, vrouwen kunnen dat wel.

 

 

 
Mail tips of suggesties naar info [at] kietel.nl