Kietel.nl Vriendschap Liefde Romantiek Erotiek

Vriendschap
Vriendschap Vriendschappelijke relaties
Liefde
Liefde Liefdesrelaties
Romantiek
Romantiek Romantische relaties
Erotiek
Erotiek Erotische relaties

Liefde op Kietel.nlLiefde

Alles over lief hebben, verliefdheid en verliefd zijn

Informatie over verliefdheid, liefdestesten, zoenen, verkering en meer

Liefde is een van de grootste drijfveren ter wereld. Of het nu om liefde tussen twee mensen gaat, tussen ouders en kinderen of voor dieren, het is alom aanwezig. In de meeste relaties draait het ook om liefde, of het nu liefde geven is of om liefde te krijgen. Iedereen wil de liefde van zijn of haar leven ontmoeten en daar de rest van zijn of haar leven mee delen. Lees de leukste zaken over liefde en verliefdheid.


Home > Liefde

Liefde

 

Datingsites

De liefde begint tegenwoordig net zo makkelijk online als in een echt cafe. Schrijf jezelf in op een van de leuke datingsites en kies uit honderden andere vrijgezelle mannen en vrouwen die mogelijk bij je passen.

 

Cadeautjes

Laat weten dat je meer voelt voor iemand dan alleen vriendschap, door een leuk cadeautje te sturen, al dan niet met een lieve boodschap er bij.

 

Knuffels

Knuffels Vriendschap SteunUit de liefde voor je nieuwe vriend of vriendin met een leuke knuffel. Maar ook de liefde voor je ouders, opa's of oma's kun je aangeven door hem of haar een leuk knuffeldier cadeau te geven, waarmee ze een tastbaar cadeautje hebben van jouw liefde voor hen.

 

Liefdesboeketten

Verklaar je liefde door het geven van een mooi bloemenboeket. Er zijn zoveel mooie bloemen, kleuren en geuren waar mensen van houden, dat je altijd wel iemand kunt verrassen met zijn of haar lievelingsbloem.

 

Gesprek aanknopen

Heb je moeite om een gesprek aan te knopen, of om op een date de juiste dingen te vragen of onderwerpen aan te snijden? Maak gebruik van handige hulpmiddelen zoals The Datingcards

 

 

 

Liefdesspreuken

Je kunt niet iemand betoveren om verliefd op je te worden, maar er zijn wel tal van uitspraken en gezegdes over de liefde. Lees hier de leukste die wellicht ook bij jou van toepassing zijn.

  • Liefde is de moeilijkste puzzel die er is en bestaat toch maar uit 2 stukjes
  • Op een dag zal er iemand je leven inlopen en je laten realiseren waarom het met niemand anders wat is geworden
  • Niemand is perfect, tot je verliefd op ze wordt...
 

Liefdesgedichten

Verras je liefde met een zelfgemaakt gedichtje. Zoek je inspiratie, lees dan wat korte en leuke liefdesgedichtjes, het hoeft niet moeilijk te zijn.

Rozen zijn rood,
Violen zijn blauw,
Lieve schat,
Ik hou van jou!

 

Wist je dat...?

Mannen die hun vrouw 's ochtends een zoen geven, leven gemiddeld 5 jaar langer.

Je partner knuffelen kan werken als een natuurlijke pijnstiller.

Ware liefde bestaat ook bij bepaalde diersoorten zoals pinguïns, wolven en zwanen. Als zij een partner gevonden hebben, blijven ze de rest van hun leven samen.

 
 
Mail tips of suggesties naar info [at] kietel.nl